Om oss

Vi ser oss som ”den lilla rådgivaren med det stora engagemanget”

Vi hjälper er med alla typer av finansiella frågor och är ett personligt bollplank till företag som vill nå en börsnotering. Sedan 2014 har vi hjälpt till att notera ett 30-tal företag och medverkat som stöd vid ett 100-tal emissioner och kapitalanskaffningsuppdrag. Många gånger har emissionerna blivit väldigt övertecknade. Vi har ställts inför de flesta frågeställningar och har en bred erfarenhet från olika branscher.

Våra kärnvärden är långsiktighet, sundhet och personlig närhet. Vi bidrar med stort engagemang och hög tillgänglighet och vår målsättning är att utveckla tjänster som bidrar till en enklare vardag för bolag som är noterade på svenska MTF-plattformar. Vi ser oss själva som entreprenörer och vet hur viktigt det är att hitta rätt samarbetsparters som adderar värde till en rimlig kostnad.

Vi lägger stor vikt vid etik och moral och eftersträvar en hög transparens och transaktionsupplägg som bidrar till att öka marknadens förtroende. Vi har regelmässigt ett fåtal s.k. varningsflaggor i Börsplus IPO-guiden.

Roger Lundin
+46 (0) 725-86 22 22
roger.lundin@inwestcorp.se

Erik Ahlin
+46 (0) 720 92 22 95
erik.ahlin@inwestcorp.se