Välkommen på investerarträff med Acosense och Eatgood den 15 februari i Göteborg!

huvudbild-1024x683

Den 15 februari gästas vi av två spännande bolag som står inför notering på AktieTorget: Acosense och Eatgood. Investerarträffen hålls som vanligt på Radisson Blu Scandinavia Hotel i centrala Göteborg. Anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 14 februari kan inte garanteras förtäring.

Acosense

Acosense’s affärsidé är att erbjuda den globala processindustrin instrument som analyserar vätskors egenskaper i rör med hjälp av ljudvågor. Instrumenten mäter kontinuerligt, i realtid och installeras helt ingreppsfritt. Den innovativa tekniken kan analysera flera egenskaper samtidigt och ger korrekta analysresultat även på vätskor som är opaka, frätande, slitande och/eller trögflytande. Instrumenten möjliggör för bolagets kunder att på ett enkelt, pålitligt och säkert sätt analysera och optimera sina processer vilket leder till drastiskt reducerade kostnader samt minskad energi- och miljöbelastning.

Läs mer om bolaget på www.acosense.com.

EatGood

EatGood är ett utvecklingsbolag som tagit fram en produkt för att tillaga mat utan frityrolja, såsom t.ex. pommes frites. Lösningen har en positiv påverkan på arbetsmiljön för de som arbetar i restaurangkök samt ger betydligt hälsosammare mat för konsumenter. EatGood står inför en global expansion med god försäljningspotential till bl.a. snabbmatsindustrin, restaurangbranschen, skolor, sjukhus och personalmatsalar.

Läs mer om bolaget på www.eatgood.se.