Investerarträff 15 juni

Investerarträff-15-juni-2016---text

Den 15 juni kl. 18.00 gästas vi av två bolag: PEN Concept Groupsom ska noteras på Aktietorget, och Rootfruit Scandinavia som genomför en nyemission.

Anmälan

Investerarträffen kommer att hållas på Hotel Radisson Blu Scandinavia i centrala Göteborg och anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 14 juni kan inte garanteras förtäring.

PEN Concept Group AB

PEN Concept Group är en komplett leverantör av inredningar för butiker, mässmontrar, event, restauranger och showrooms. Gruppen är uppbyggd med alla resurser för att kunna erbjuda kunderna inredningar såväl från ett standardprogram som tillverkas i stora volymer till speciallösningar som tillverkas utifrån kundens behov. Försäljningen sker i Sverige genom de båda säljbolagen Shop Service Center och PEN Interiör. Direktförsäljning sker även till Skandinaviska kunder, främst danska, direkt från dotterbolaget i Kina då volymerna är av sådan dignitet att det blir fulla containers som kan levereras från Kina direkt till kund. PEN gör en nyemission i samband med notering på AktieTorget.

Presenteras av VD Annica Lind Nordberg

Läs mer om bolaget på www.pen.se

Rootfruit Scandinavia AB

Rootfruit Scandinavia marknadsför och säljer chips under varumärkena Rootfruit och Gårdschips. De två varumärkena vänder sig till olika kundsegment och täcker därmed tillsammans en större del av marknaden. De båda varumärkena Rootfruit och Gårdschips går att köpa i de flesta livsmedelsbutiker. Tillverkningen och försäljningen av chips i Rootfruit Scandinavia har de senaste åren ökat väldigt kraftig. Från en försäljning på drygt tre miljoner kronor först kvartalet 2014 till över åtta miljoner kronor sista kvartalet förra året. Bolaget gör nu en nyemission för att kunna investera i ytterligare produktionsanläggning samt för att utöka marknadsföringen och försäljningen i Danmark, Norge och Finland.

Presenteras av VD Hans Jacobsson

Läs mer om bolaget på www.rootfruit.se.