Träffa ObsteCare, CombiGene och AcuCort den 15 november!

1024x683

 

Investerarträff i Göteborg

Onsdagen den 15 november gästas vi av tre intressanta bolag. Ta chansen att träffa ledningen för CombiGene, ObsteCare och AcuCort. Investerarträffen kommer att hållas på Hotel Radisson Blu Scandinavia i centrala Göteborg och anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 073-99 37 969. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 14 november kan inte garanteras förtäring.

CombiGene

CombiGenes affärsidé består i att utveckla nya metoder för behandling av neurologiska sjukdomar med större träffsäkerhet, ökad effekt och mindre biverkningar. CombiGene har genom att kombinera framsteg inom neurovetenskap och modern genteknik utvecklat en behandlingsmetod som i prekliniska studier visat sig kunna lindra eller förhindra epilepsianfall.

Presenteras av VD Jan Nilsson.

Läs mer om bolaget på combigene.com

ObsteCare

ObsteCare AB erbjuder tryggare förlossningar med fokus på mamman för att förbättra vården till förmån för mamma, barn och förlossningsklinik. I likhet med andra muskler i kroppen fungerar livmodern dåligt när mjölksyrahalten blir för hög, vilket leder till en långdragen och svår förlossning. Med hjälp av ObsteCares system att mäta mjölksyra i fostervattnet kan man individanpassa behandlingen efter livmoderns status och på så vis minska kostnaderna för vården.

Presenteras av VD Johan Itzel.

Läs mer om bolaget på obstecare.com

AcuCort

AcuCort AB utvecklar och kommersialiserar Dexa ODF, en snabblöslig film att lägga på tungan, baserad på en välkänd variant av kortison, dexametason. Produkten ska användas för behandling av akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn och illamående och kräkningar vid cytostatikabehandling. AcuCort skall identifiera, utveckla och kommersialisera kompletterande smarta produkter, baserade på existerande aktiva substanser som har kort tid till marknadsgodkännande.

Presenteras av VD Mats Lindfors.

Läs mer om bolaget på acucort.se