Träffa Finepart, Micropos och TracTechnology den 26 oktober!

autumn-1024x683

Den 26 oktober gästas vi av tre spännande bolag: Finepart SwedenMicropos Medical och TracTechnology.

Anmälan

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till info@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 25 oktober kan inte garanteras förtäring.

Finepart Sweden

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för tillverkning av komponenter med hög precision. Bolagets teknologi baseras på s.k. mikrovattenskärning som innebär att med mycket högt vattentryck skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel och uppnår en mycket hög tillverkningsprecision. Bolaget har för närvarande en orderstock på cirka 6 MSEK, med bland annat order från SKF Aerospace. Bolaget genomför nu en nyemission på 10,2 MSEK inför notering på AktieTorget.

Presenteras av VD Christian Öjmertz och marknadschef Jenny Ståhlbom.

Läs mer om bolaget på www.finepart.com.

Micropos Medical

Micropos Medical utvecklar och säljer framtidens produkter för precisionsbehandling av cancer. Bolagets första produkt RayPilot® är inledningsvis avsedd för att säkerställa en förbättrad strålbehandling av prostatacancer. Med en högre precision kan man på ett säkert sätt fokusera strålningen på prostata och öka stråldosen vilket därmed kan ge en ökad möjlighet till en botande behandling samtidigt som vanligt förekommande biverkningar kan minska och behandlingstiden kortas

Presenteras av VD Tomas Gustafsson.

Läs mer om bolaget på www.micropos.se.

TracTechnology

TracTechnolgy har utvecklat ett unikt spårsystem för kött. Med bolagets produkt, MeatTrac, får företag och organisationer tillgång till bolagets patenterade metod att elektroniskt spåra köttprodukter genom hela förädlingskedjan – från uppfödaren till konsumenten i butik. Produkten fungerar lika bra för nötkött, lamm, gris och fågel. Bolagets patent är godkänt och validerat i ett stort antal länder i världen.

Presenteras av VD Thomas Nybladh.

Läs mer om bolaget på www.meattrac.com.