Träffa Ecoclime, Litium Affärskommunikation, Parans Solar Lighting och Moretime Group den 13 april!

Huvudbild-1024x683

Träffa Ecoclime, Litium Affärskommunikation, Parans Solar Lighting och Moretime Group i Göteborg den 13 april!

Nu bjuder vi återigen in till investerarträff i Göteborg och denna gång gästas vi av fyra spännande bolag: Ecoclime, Litium Affärskommunikation, Parans Solar Lighting och Moretime Group.

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till info@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 12 april kan inte garanteras förtäring.

Ecoclime AB

Ecoclime har en världsunik patenterad teknik för att styra klimatet inomhus. En lösning som ger världens bästa inomhuskomfort med mindre energiförbrukning. Bolaget fokuserar särskilt på fastighetsbolag som specialiserat sig på affärsfastigheter och fastighetsutveckling, ROT-projekt och har även lösningar för bostadsfastigheter, skolor, vårdinrättningar, hotell och konferensanläggningar.

Presenteras av VD Lennart Olofsson

Läs mer på http://ecoclime.se/.

Litium Affärskommunikation AB

Litium arbetar under devisen “e-handel – från miljonen till miljarden”. Bolagets affärsidé är att utveckla, paketera, sälja och leverera produkter och molntjänster som hjälper företag att accelerera försäljningen och stärka kundrelationerna online. I samband med Litiums notering på AktieTorget genomförs nu en nyemission. Kapitaltillskottet ska användas för att stärka Litiums marknads- och försäljningsarbete genom att anställa ny personal och öka antalet partners.

Presenteras av VD Henrik Lundin

Läs mer på https://www.litium.se/.

Parans Solar Lighting

Den 8;e mars lanserade Parans det nya ljussystemet som går under namnet SP4 på EcoBuild-mässan i London. Parans SP4 kan levereras med fiberoptiska kablar upp till c:a 100 meter. Det innebär att Paransljuset kan installeras i betydligt större byggnadskomplex än tidigare, så som skyskrapor, tunnelbanestationer och så vidare, vilket ökar användningsområdet väsentligt. Redan i februari såldes dock det första systemet till Googles kontor i Kalifornien. Försäljningen gjordes tillsammans med Parans distributör i USA, Wasco Skylights, som redan under 2015 installerade ett antal SP3:or på Googles kontor i Kalifornien för belysning i lounge och lunchrum. För att ha tillräckliga resurser för marknadslanseringen av det nya ljussystemet genomförs nu en nyemission i Parans.

Presenteras av VD Nils Nilsson

Läs mer på http://www.parans.com/swe/

Moretime Group

Moretime Group består av ett moderbolag, Moretime Professional Services AB (publ), samt hel-och delägda bolag verksamma inom nischen kapital- och kompetensförsörjning. Den övergripande målsättningen är att skapa ett ledande ekosystem för professionella tjänster till SME-företag. Tjänsterna når potentiellt en marknad som årligen är
värd ca 40 miljarder.

Presenteras av VD Hans Jansson.

Läs mer på http://moretimegroup.se/