Träffa Axonkids, AppSpotr och Amhult 2 den 30 november!

huvudbild-1024x683

Den 30 november gästas vi av Axonkids, AppSpotr och Amhult 2.

Anmälan

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till info@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 29 november kan inte garanteras förtäring.

 

 

Axonkids

Axonkids utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar. Axonkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin, att bakåtvänt är säkrast. Bolaget har utvecklat en hel produktfamilj av bilbarnstolar för barn i alla åldrar som sträcker sig från 0-36 kg. Axonkids genomför nu en nyemission för att redan nu utveckla företagets framtida produktplattformar för att säkerställa att Axonkids har konkurrenskraftiga och innovativa produkter bortom 2018.

Presenteras av VD Daniel Johansson.

Läs mer om bolaget på http://www.axkid.com/sv/

AppSpotr

AppSpotr är ett svenskt mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad plattform för utveckling av appar. Plattformen gör det möjligt för företag, organisationer och privatpersoner att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utveckla appar i stor volym och publicera dessa på AppStore och Google Play. AppSpotrs plattform är starkt inspirerad av världens ledande webbpubliceringsverktyg såsom WordPress, Wix, Weebly och Squarespace.

Presenteras av VD Patric Bottne.

Läs mer om bolaget på https://www.appspotr.com/

Amhult 2

Amhult 2 AB bygger och förvaltar byggprojektet Amhult Centrum, etapp II. Bolaget har som första mål att bebygga de befintliga fastigheterna i Amhult Centrum, etapp II, som Bolaget äger. Därefter skall företaget successivt förvärva och utveckla nya byggnadsprojekt i närområdet där synergivinster kan göras med befintlig verksamhet. Byggandet och förvaltningen skall ske med omsorg till hyresgästerna, för att därigenom skapa lönsamhet i fastighetsbeståndet.

Presenteras av VD Maria Nord Loft

Läs mer om bolaget på http://www.amhult2.se/