Träffa AroCell, Axonkids, DalsSpira och SealWacs den 11 november!

Höstlöv-1024x683

Kom och lyssna på AroCell, Axonkids, DalsSpira och SealWacs den 11 november!

Onsdagen den 11 november gästas vi av fyra företag som vill berätta mer om sina verksamheter. Tre av bolagen är redan noterade på AktieTorget, och DalsSpira Mejeri siktar på att komma in på listan inom kort.

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 10 november kan inte garanteras förtäring.

AroCell

AroCell har utvecklat, och håller på att kommersialisera, en metod som visar tillväxten av cancerceller och därmed ger viktig information vid prognos, optimering och uppföljning av cancerpatienter. Bolaget utvecklar en produkt för test av framförallt solida tumörer. AroCells metod visar hur aggressiv en cancertumör är genom att mäta hur snabbt tumören växer, vilket innebär att vårdgivare kan sätta in åtgärder i tidigt stadium mot de tumörer som är till verklig skada för patienten. AroCell är noterade på AktieTorget sedan 2011.

Presenteras av VD Jan Stålemark.
Läs mer på www.arocell.com.

Axonkids

Axonkids utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar för en internationell marknad. Bolagets filosofi baseras på den svenska traditionen och säkerhetstänkandet om att små barn ska färdas bakåtvända i bilen. Bolaget har under det senaste året haft stora kommersiella framgångar och har slutit ett flertal distributörsavtal i bl.a. Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Grekland och Kina. Just nu genomför bolaget en nyemission på 6,3 MSEK för att stärka rörelsekapitalet i syfte att hålla en hög leveranssäkerhet mot Europeiska distributörer. Axonkids är noterade på AktieTorget sedan 2014.

Presenteras av VD Tony Qvist.
Läs mer på www.axonkids.se.

DalsSpira Mejeri

DalsSpira Mejeri är Sveriges första och enda leveransmejeri av getmjölk till dagligvaruhandeln, med centralt avtal om leverans med bl.a. ICA. Mejeriet ligger i en vacker skogsbygd mellan Kroppefjäll i Dalsland och Kynnefjäll i Bohuslän. Bolaget har stora möjligheter att öka försäljningen mångdubbelt de närmaste åren med anledning av en allt större efterfrågan på getmjölksprodukter. DalsSpira kommer inom kort att utvidga verksamheten till närproducerad komjölk och söker nu kapital för att investera i ett kombinerat ko- och getmjölksmejeri. Bolaget siktar på en årsproduktion på cirka 7 000 000 liter inom några år, vilket beräknas ge en god lönsamhet. DalsSpira siktar på en notering på AktieTorget under sista kvartalet 2015.

Presenteras av VD Malin Jacobsson och styrelseordförande Anders Ohlsson.

Läs mer på www.dalsspira.se.

SealWacs

SealWacs utvecklar ett automatiskt övervakningssystem för kvalitetskontroll av bottensvetsade plastpåsar. Bolagets system har potential att öka plastpåstillverkares vinstmarginaler avsevärt genom att minimera kostnaderna för kassation, kvalitetssäkring och övervakning. Bolaget har som ambition att inom några år vara en ensam aktör på en nischad global marknad. En marknad som uppskattas till flera tusentals installationer per år. Nu genomför SealWacs en nyemission som syftar till att finansiera en internationell lansering, som planeras att inledas under hösten 2016. SealWacs är noterade på AktieTorget sedan 2014.

 

Presenteras av styrelseordförande Claes Holmberg.

Läs mer på www.sealwacs.se.