Träffa Alzinova, Cline Scientific och Imint i Göteborg den 14 oktober!

nyhet-alzinova

Träffa Alzinova, Cline Scientific och Imint i Göteborg den 14 oktober!

Nu bjuder vi återigen in till investerarträff i Göteborg och denna gång gästas vi av två göteborgsbolag: Alzinova och Cline Scientific. Vi får även besök av Imint från Uppsala.

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till info@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 13 oktober kan inte garanteras förtäring.

Alzinova

Alzinova bedriver forskning och utveckling av läkemedel för behandling av Alzheimers sjukdom. Bolagets patenterade teknologi möjliggör utveckling av nya terapier med potential att med stor träffsäkerhet angripa de skadliga ämnen som är centrala för sjukdomens uppkomst. Bolagets fokus är utveckling av ett vaccin för behandling och förebyggande av Alzheimers sjukdom, men man bedriver även utveckling inom diagnostik av sjukdomen.

Presenteras av VD Per Wester och forskningschef Anders Sandberg.

Läs mer på www.alzinova.com.
All information om Alzinovas erbjudande hittar ni här.

Alzinova-logo

Cline Scientific

Cline Scientific utvecklar och säljer unika ytor för användning inom framförallt stamcellsterapier. Bolagets kunder strävar efter att finna bot på svåra sjukdomar som t.ex. Diabetes typ I, Alzheimers, Parkinsons och hjärt-kärlsjukdomar. Ett stort problem inom stamcellsforskningen är att säkerställa att stamcellerna växer på det sätt som forskarna avser och inte växer okontrollerat, vilket kan ge upphov till cancertumörer. Med Clines Scientifics patenterade ytor går det att ta reda på exakt vilka förutsättningar som är optimala för den önskade tillväxten. Därefter går det att reproducera den önskade ytan i större volymer som i sin tur kan användas för att industriellt ta fram stamcellsterapier för behandling av specifika sjukdomar.

Cline Scientific är noterade på AktieTorget sedan mars 2015.

Presenteras av VD Patrik Sundh och produktutvecklingschef Hanne Evenbratt.
Läs mer på www.clinescientific.com.

Imint

Imint är ett mjukvarubolag med rötter i forskning vid Uppsala universitet inom bild- och videoanalys. Imints patenterade mjukvarupaket Vidhance® analyserar videoströmmar i realtid. Från starten 2007 fokuserade Imint på bland annat militära drönarsystem, men har på senare år bytt fokus på den snabbt växande marknaden för mobil konsumentvideo. Imints vision är att i grunden förändra det sätt som konsumenter spelar in, delar och tittar på video på sina mobila enheter.

Imints aktie planeras att noteras på AktieTorget mot slutet av 2015 men är ännu inte godkänd för notering.

Presenteras av VD Andreas Lifvendahl.

Läs mer på www.imint.se.

Imint-logo