Träffa AcuCort, MobiPlus, Compare IT och Plejd den 22 mars i Göteborg!

Huvudbild 22mars2017 1024x683

 

 

Den 22 mars gästas vi av fyra intressanta bolag. AcuCort, MobiPlus , Compare IT och Plejd. Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg. Anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 21 mars kan inte garanteras förtäring.

AcuCort

AcuCort, ett projektbolag i P.U.L.S, har utvecklat en lättlöslig film att lägga i munnen vid akuta allergiska tillstånd. Produkten fyller genom sin beredningsform ett stort behov för patienter med sväljsvårigheter, eftersom den avsevärt förenklar sättet att ta läkemedlet. Den aktiva substansen är en välanvänd och väldokumenterad glukokortikoid som verkar antiinflammatoriskt. AcuCort har i en klinisk studie visat att produkten är säker och vältolererad.

Presenteras av VD Mats Lindfors

Läs mer om bolaget på www.acucort.com

MobiPlus

MobiPlus affärsidé är att erbjuda företag plattformar för kommunikation via sms, e-post, hemsida, ehandel, sociala medier, seo, adwords, digitala skärmar och fasta reklamytor samt ta hand om all teknik bakom det hela vilket även inkluderar hosting, webbutveckling, apputveckling samt service och montering. Bolaget ska leverera ett helhetskoncept med hög servicegrad och de senaste tekniska lösningarna där det kan skapa en bättre bild av företagens kunder vilket leder till stora besparingar i deras marknadsföringskostnader.

Presenteras av VD Fredrik Alsgren.

Läs mer om bolaget på www.mobiplus.se

Compare-IT

Compare-IT har utvecklat ett unikt styrsystem för smarta hus och kommersiella fastigheter. Systemet kan styra och energimäta all elektrisk utrustning. Grundarna är starka namn inom fastighetsautomation och har gedigen erfarenhet av branschen. Compare-IT har starka produktlösningar för två segment: smarta hem och kommersiell belysningsstyrning. Lösningarna är flexibla, framtidssäkra och kombinerar de bästa egenskaperna hos fast installerade system och med de senaste molnlösningarna/IoT.

Presenteras av VD Kerstin Lindqvist Toms och vVD Martin Strandqvist.

Läs mer om bolaget på www.compare-it.se

Plejd

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Under 2016 lanserar Plejd en ny produktserie inom smart belysning som ger elektriker och konsumenter en väsentligt bättre flexibilitet och användarupplevelse än dagens traditionella produkter.

Presenteras av VD Babak Esfahani

Läs mer om bolaget på www.plejd.se

 

Vill du få vårt nyhetsbrev om investerarträffar i Göteborg? Skicka namn, mailadress och postnummer till oss på anmalan@inwestcorp.se.