Ta chansen att träffa Qiiwi Interactive och Bodyflight i Göteborg den 20 september!

Huvudbild---1024x683

Nu drar vi igång med höstens första investerarträff. Ta chansen att lära dig mer om noteringsaktuella WeAreQiiwi Interactive och Bodyflight som ska uppföra en ny anläggning i Göteborg. Investerarträffen kommer att hållas på Hotel Radisson Blu Scandinavia i centrala Göteborg och anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 19 september kan inte garanteras förtäring.

WeareQiiwi Interactive

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel och baseras på någon form av problemlösning. Bolagets slogan är ”Saving the World from Stupidity”. Bolaget står inför en notering på AktieTorget.

Presenteras av VD Erik Dale Rundberg 

Läs mer om bolaget på www.qiiwi.com

Bodyflight

Tunnelbolaget utvecklar och uppför vindtunnlar för nöjes- och träningsflygning. Bolaget har en anläggning i närheten av Bromma flygplats för inomhusfallskärmshoppning och ska bygga en liknande anläggning i Säve på Hisingen.

Presenteras av Micha Velasco

Läs mer om bolaget på sv.bodyflight.se