Investerarträff med Raybased, Sleepo, Sivers IMA och Prebona den 2 december!

Investerarträff-2-dec

Kom och lyssna på Raybased, Sleepo, Sivers IMA och Prebona den 2 december i Göteborg!

Onsdagen den 2 december gästas InWest Corporate Finance av Raybased, Sleepo, Sivers IMA och Prebona. Tre av bolagen står inför en börsnotering på AktieTorget och bjuder samtidigt in allmänheten att bli delägare i bolagen.

Presentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 21.00 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg (karta). Anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 1 december kan inte garanteras förtäring.

Raybased

Raybased är ett svenskt teknikbolag som förenar Internet of Things med fastighetsautomation. Bolaget erbjuder ett trådlöst system med ett öppet gränssnitt som gör det möjligt att övervaka, styra och optimera alla elektriska funktioner i en fastighet, såsom värme, ventilation, belysning och säkerhetssystem. Bolaget står inför en kommersialisering och har bl.a. avtal med Bravida och Castellum Eklandia. Raybased genomför just nu en publik spridningsemission på 7,3 MSEK och första handelsdag beräknas till den 18 januari 2016.

Presenteras av VD Lars Granbom och teknikchef Jan Ryderstam.
Läs mer på www.raybased.com.

 Sleepo

Sleepo är ett e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet, med ett uttalat fokus på att hålla marknadens bästa och bredaste sortiment. Bolaget grundades 2011 och har vuxit snabbt och erbjuder idag över 10 000 produkter fördelat över 80 varumärken kombinerat med bolagets egna varumärken. Sleepo har under sina första år genomfört väsentliga investeringar i bl.a. sortiment, logistik, IT-struktur och varumärkeskännedom. Bolaget har idag en högst skalbar affärsmodell att växa vidare ifrån. Sleepo genomför just nu en publik spridningsemission på 8 MSEK och första handelsdag beräknas till den 25 januari 2016.

Presenteras av VD Philip Nickolsten.
Läs mer på www.sleepo.se.

Sivers IMA

Sivers IMA grundades 1956 och är en ledande leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik och är internationellt erkänt som en leverantör av produkter med hög kvalitet. Bolaget har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponentet som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar. Bolaget har funnits på AktieTorget sedan år 2013.

Presenteras av VD Robert Ekström.
Läs mer på www.siversima.com.

Prebona

Prebona är ett svenskt nanoteknikföretag som utvecklar och marknadsför funktionella material inom affärsområdena jordbruk, nanomedicin samt nanocoatings. Produkterna är baserade på en patenterad teknologi som är enkel, kostnadseffektiv och miljövänlig. Bolaget planerar att noteras på AktieTorget under sista kvartalet 2015.

Presenteras av VD Orvar Otterstedt.
Läs mer på www.prebona.com.