Träffa Enrad och AppSpotr i Göteborg den 31 maj

Huvudbild-170531-1024x683

 

Investerarträff i Göteborg

Onsdagen den 31 maj är det dags för vårsäsongens sista investerarträff på Radisson Blu. Då gästas vi av Enrad och AppSpotr. Bolagspresentationerna kommer att hållas mellan kl. 18 – 20.30 på Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59-65 i Göteborg. Anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 30 maj kan inte garanteras förtäring.

Enrad

Enrad är ett utvecklingsbolag som utvecklat miljövänliga kyl- och värmepumpsaggregat som använder propan som köldbärare och har ett egenutvecklat styrsystem, Alpha, som möjliggör upp till 40 procent energibesparing jämfört med konventionella system. Alltihop är monterat i ett modulsystem som går att bygga samman utifrån kundens effektbehov. Energilösningarna är fokuserade på applikationer inom fyra segment, butikskyla, komfortkyla, processkyla och värmepumpslösningar riktat mot livsmedelsbutiker, serverhallar och flerfamiljshus samt kommersiella fastigheter.

Presenteras av VD Andreas Bäckäng

Läs mer om bolaget på www.enrad.se

AppSpotr

AppSpotr är ett svenskt mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad plattform för utveckling av appar. Plattformen gör det möjligt för företag, organisationer och privatpersoner att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utveckla appar i stor volym och publicera dessa på AppStore och Google Play. AppSpotrs plattform är starkt inspirerad av världens ledande webbpubliceringsverktyg såsom WordPress, Wix, Weebly och Squarespace.

AppSpotr AB har ingått ett samarbetsavtal med det Hongkong-baserade investmentbolaget Novel Unicorn Ltd. avseende bearbetning av den asiatiska marknaden. Om alla milstolpar i avtalet uppfylls blir Novel Unicorn ny huvudägare i AppSpotr, samtidigt som AppSpotr får en stark position på den asiatiska marknaden. För att finansiera satsningen kommer AppSpotr att genomföra nyemissioner som totalt uppgår till cirka 15 MSEK, varav 5 MSEK är en riktad emission till Novel Unicorn.

Presenteras av VD Patric Bottne

Läs mer om bolaget på www.appspotr.com