Investerarträffar

Vill du träffa intressanta mindre bolag som det går att bli delägare i?

InWest Corporate Finance har arrangerat investerarträffar i Göteborg under många år. Dessa träffar är kostnadsfria för besökare och ger en unik möjlighet att träffa företagsledningar för mindre noterade bolag. Ta chansen att ställ dina frågor direkt på plats!

Det finns gott om goda idéer men det är inte alla som lyckas

En av flera anledningar till att affärsidéer inte bär ända fram är brister hos ledningen. Ofta är bolagets kärnkunskap starkt knuten till en eller ett fåtal entreprenörer eller upphovsmän. Det medför ett mycket högt beroende av dessa nyckelpersoner till skillnad mot till exempel Volvo eller Ericsson där en VD relativt enkelt kan bytas ut över en dag. Att investera i mindre bolag innebär därför lika ofta en investering i bolagets nyckelpersoner som i affärsidén. Genom att gå på investerarträffar där företagsledningen presenterar bolagets verksamhet ges en viktig input i analysarbetet inför ett investeringsbeslut. Om ledningen känns kompetent, driven och svarar bra på besökarnas frågor kan det ofta vara den utlösande faktorn för att våga investera i bolaget. Det gäller givetvis även det motsatta förhållandet.

Välkommen på investerarträffar i Göteborg

InWest Corporate Finance anordnar under vår och höst regelbundet investerarträffar på Hotell Radisson Blu i centrala Göteborg. Normalt presenteras tre-fyra bolag som alla är noterade, eller är på väg att bli noterade, på AktieTorget. Varje bolag håller en presentation på cirka 25 min med en efterföljande kort frågestund. Efter att samtliga presentationer genomförts bjuds besökarna på enklare förtäring och kaffe/te och får möjlighet att mingla med bolagen. Träffarna är kostnadsfria, men kräver en föranmälan för att vi ska kunna bedöma behovet av lokalyta.

Life Science-dagen knyter samman investerare och mindre spännande bolag inom Life Science och Medtech

Sedan 2015 har InWest Corporate Finance i mars månad tillsammans med nyhetsbyrån Finwire anordnat en heldag med bolagspresentationer och seminarier i Wallenbergssalen, som ligger intill Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. Ett tiotal bolag brukar presentera sina verksamheter inför cirka 200 åskådare. Dessutom filmas samtliga anföranden för att kunna följas live via hemsidan www.lifesciencedagen.se, samt senare via vår YouTube-kanal.

Besök vår hemsida regelbundet eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få mer information när det börjar närma sig.

Få löpande information om våra investerarträffar genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev

Vi gör löpande utskick via mail med information om kommande investerarträffar och event i Göteborg, och informerar om aktuella nyemissioner för de bolag vi samarbetar med. Anmäl dig till vårt investerarregister redan idag för att vara säker på att inte missa viktig information. Om du inte längre vill få information av oss kan du när som helst avanmäla dig från våra utskick.

Din epost